24 Jan 18, 02:34 AM
Unknown: Macam mana dengan AVSC skrg? Masih okay macam dulu ke?
24 Jan 18, 02:32 AM
Unknown: Warden Asrama, Cg Nuzul masih di SMKP ke?
24 Jan 18, 02:32 AM
Unknown: Cg Azman dah pindah sekolah lain ke?
24 Jan 18, 02:31 AM
Unknown: Cg Kamal Mizan still mengajar kat SMKP lagi ke skrg? Or dah pindah?
16 Mar 17, 11:24 PM
Penapis Air Murah: Penapis Air Bio Ultra - Termurah, Terbaik, Mampu Milik. Hubungi 017 8895 990 (Penghantaran & Pemasangan seluruh Malaysia)
26 May 16, 03:59 PM
qasih ar rayyan: salah buka fb tapi blog frog vle
26 May 16, 03:58 PM
qasih ar rayyan: kentut busuk ni sapa
26 May 16, 03:57 PM
qasih ar rayyan: cikgu saya tak dapat bukak fb saya
26 May 16, 03:14 PM
qasih ar rayyan: hai
26 May 16, 03:14 PM
qasih ar rayyan: saya tak dapat lah buka frog vle saya
26 May 16, 03:13 PM
qasih ar rayyan: saya tak dapat pun bukak frog vle saya
27 Mar 16, 09:13 PM
kentut busuk smkp: saye tak suke ustaz sola hahahhaha
4 Feb 16, 01:41 AM
Cikgu Naza: :)
7 Jan 16, 07:40 PM
MUHAMMAD ALI: GOODBLOGFROMMLAYSIACOUNTRY,THISBLOGVERYNICETOREADTHANKYOUSMKPAKA
7 Jan 16, 07:37 PM
ANNA COUCPLE OFFER: SMKPAKAJE BOY ONLY OK
7 Jan 16, 07:36 PM
hamba allah raja abdin 2e: kenapa saya tak boleh jadi pegawas [usat sumber
28 Oct 15, 11:43 AM
Lily: Blogwalking. Have a nice day.
16 Oct 15, 08:48 PM
EasyMoney: Have a blog? Earn 10673$ for every vistor.
7 Oct 15, 07:10 PM
Suziela: visit me back
4 Oct 15, 01:22 PM
Yana: Singgah blogwalking :)
[older messages]