15 Aug 14, 02:45 AM
peah: tumpang singgah baca pasal kolej 17.. visitlah blog saya
19 May 14, 02:24 AM
bakal adik ipar: salam
28 Oct 13, 04:42 AM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
16 Oct 13, 05:43 PM
Superman: Rahsia Abang Tahan Lama ----> http://bit.ly/PEEJTD
6 Oct 13, 08:30 AM
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
3 Oct 13, 01:35 PM
kak ton: amboi dah la comei..wangi pulak tu..
30 Sep 13, 08:14 PM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
29 Sep 13, 10:29 PM
softwarepower: software utk cari mobile dan email...power oo software ini.
29 Sep 13, 07:28 PM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
29 Sep 13, 12:05 AM
softwarepower: software utk cari mobile dan email...power oo software ini.
27 Sep 13, 04:22 PM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
22 Sep 13, 03:12 PM
GodaWanita: Saya dah tahu teknik paling ampuh pikat wanita..nak tau rahsia saya? Tunggu je wanita dtg mengorat kita..
7 Jul 13, 01:02 PM
putera izman: kunjungan kali ke 3 untuk jemput join segmen baru saya :)
2 Jul 13, 06:59 AM
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 02:35 PM
abg superman: kalau line x clear wat macam ni ok :)
25 Jun 13, 10:52 PM
putera izman: salam saya tengah cari rakan bloglist kalau sudi jemputlah singgah :)
6 Jun 13, 12:29 AM
Kamilia: Kedai Online - Kesihatan / Kecantikan / Seksual (Lelaki & Wanita)
2 Jun 13, 08:32 PM
david bekam: blog sy lagi best :p gurau je :) jemput la singgah balik ye :D
24 May 13, 03:56 PM
senarai gajet spy terbaru mei 2013: katalog 32 gajet spy terbaru 2013. dapatkan percuma disini sekarang. gajet intip, jejak, kesan, perakam rahsia eksklusif dari gudang james bond untuk anda
6 May 13, 04:54 PM
kami bayar anda rm1600 tunai: pelawaan jadi peniaga v-promo android. juru promosi digital berkuasa android pertama di malaysia. amat diperlukan oleh 50,000 pemilik premis di lembah klang. tiada modal dan tiada risiko ! perniagaan runcit 100 %
[older messages]