1 Aug 17, 01:59 PM
sheikh aiman: tak active dah blog apa apa nak tanya just dm kat twitter :)
17 Apr 17, 06:15 PM
zairy: Is this blog still active or hiatus ?
19 Sep 15, 02:22 AM
yinny: Sesiapa ada tahu tokoh seni bina landskap?
14 Apr 15, 10:03 PM
Amirul: err...nk tnye pasal interview dip.perancangan bandar dan wilayah ni...sye law bab lukis tu no problem la but yg interview tu mmg sume kne speak english k...klaw campur2 x boleh k?english sye so bad
16 Mar 15, 12:40 AM
HanisDee: ada tak orang yang tak reti melukis dapat kos nie ?
10 Mar 15, 07:29 PM
dyana: err.. lisan dy mmg kena dalam english ja kahh ?
18 Apr 14, 06:35 PM
salwa: agak2 orang yang tak berapa pandai nak melukis ni boleh buat tak ?
17 Apr 14, 09:55 PM
fakhira: salam . bley mintak pendapat sikit...masa interview tuh mmg kna speaking ehh?
15 Apr 14, 09:35 PM
KSH: How about interior design ?? ada gak ke tnya about building and who was build ? WTV . and sya tertanya apa awk jawab why u choose UITM ? :lol:
25 Mar 14, 09:33 PM
s: salam. nk tny, klu interior design soalanny brbeza ke?
25 Mar 14, 09:31 PM
s: s
25 Mar 14, 09:31 PM
s: s
25 Mar 14, 09:31 PM
s: d
19 Mar 14, 10:43 PM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
11 Dec 13, 01:12 PM
Zine: Read your update! Thanks, nice share.. :) I will visit again
10 Nov 13, 08:46 PM
sofia: hi, cantiknya blog awak, saya suka sangat. jom singgah saya pula :)
29 Oct 13, 11:12 AM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
13 Oct 13, 02:05 PM
viezzie: I suka blog awak. nak g party tak? >>http://t.co/pG99mWg1ne
1 Oct 13, 09:10 AM
Hana Chaca: Hi, Good job, :) right admin? just support u here.. :)
22 Sep 13, 02:38 PM
Patrick: Proton suprima mcm best...best ker?
[older messages]