19 May 16, 05:55 PM
0192993079: salam, ingin mencari rumah untuk disewa.. bajet dalam 500/bulan
12 Jun 14, 11:53 AM
hhh: :heart:
2 Jul 13, 07:23 AM
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 03:19 PM
abg superman: pc utk orang xde budget :)
17 Jun 13, 02:02 PM
joe labucci: elok duduk bwh tempurung ajer yop..dari kene keling tong oleh mereka2 yg syiok sendiri..kekeke
17 Jun 13, 01:59 PM
joe labucci: batol batol batol
9 May 13, 09:05 PM
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
25 Mar 13, 01:45 PM
Hj: Rukun tetangga macam tak cukup rukun je? Kesian....
25 Mar 13, 01:43 PM
Hj: Haloo
14 Mar 13, 09:53 AM
abu fahmi: Homestay di Tg. Malim/ProtonCity 013-6226224 (Pak Su)
8 Mar 13, 06:09 AM
Hendy: give u traffic today :P
8 Feb 13, 10:43 AM
JOE LABU: aik dahle numpamg blog org.pastu nk kutuk org..ko buat le blog sendiri utk srs ye..apa? x pandai buat ? mmg bangang tahap gaban..dah le bodoh ..sombong plk tu..srs=suka rasa sendiri punye..kekekeke
13 Jan 13, 05:08 PM
aku penduduk 2a juga: srs mmg hidup..tapi cam hidup xnk hidup jer...cam biskut chipsmore kejap ade kejap xder...hahaha..
13 Jan 13, 05:06 PM
aku penduduk 2a juga: relaks la 'penduduk 2A, apakata thn ni kau lantik diri ko sndiri jadi pengerusi baru...ko ckap mcm best jer...hehehe..
8 Jan 13, 02:09 AM
srs 2: ok....hidup srs.....
8 Jan 13, 02:08 AM
srs: okey la geng....cau dulu esok kerja ni, engkau kerja x
8 Jan 13, 02:07 AM
srs 2: jgn marah ye PERSAGA kita berkongsi blog,klau x kamu semua duduk bawah tempurung
8 Jan 13, 02:06 AM
srs 2: Bukan calang org yg boleh pam duit kerajaan,klau x bagus kertas kerjanya,ye x. Saya dpat tahu dia baik dgn Tim.Pengarah jpnin selangor
8 Jan 13, 02:02 AM
srs: Pelaksanaan KRT cantik dan saya dpat tahu KRT Antara Gapi terbaik hulu selangor dan dapat byk duit program semoga tahun 2013 Persaga join la.....
8 Jan 13, 01:59 AM
srs: mereka dah buktikan dgn semua program yg berjalan lancar d bawah pimpinan baru KRT. Ada hari keluarga lagi. harapan saya agar KRT dapat buat lebih byk lagi utk org gapi
[older messages]