10 Feb 14, 07:25 AM
waniden: namew itew wanieta harieinie. yew kew? na dew. tax lah. itew tax cukew dyeee. hahax . itew sukew matt wempitz tanat tanat. eh napew itew tatit pewut ni? uhuks
10 Feb 14, 07:24 AM
aziemah: nama saya aziemah. dari sungai petani. hah? ha sungai layaq. saya sayang fasli a.k.a ali sangat sangat hahaha. dulu dia gay tapi semenjak kaple dgn saya dia dah berubah syukurnyew.
10 Feb 14, 07:21 AM
Buyah: hai semua saya dari sabah . ic 02 hehe. saya ada buat rawatan menggunakan rawatan tradisional cina. dulu saya kerja kedai runcit. saya balik awal.
25 Dec 13, 04:30 AM
Tshirt Printing: katOkhijoo custom made tshirt
24 Sep 13, 09:28 AM
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
9 Sep 13, 09:22 AM
katOkhijoo Tshirt: kunjung balas.
6 Jun 13, 02:44 AM
sheina: haii tuan blog :) sheina datang ke sini:) jemput singgah:)
12 May 13, 03:44 AM
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
22 Apr 13, 06:20 AM
hikmahherba: minyak lintah tembakul doa ( rahsia besar dan panjang zakar dengan urutan)
8 Mar 13, 07:31 PM
Lulu: Hii.. How are u :) dont forget say hi to me back
8 Mar 13, 06:41 PM
Tasha: Blogwalking today ;)
7 Mar 13, 06:47 AM
LaLo: Do you know who top 10 Malaysia Richest Man?
21 Feb 13, 12:55 AM
syafikah-Mustang: was here
19 Feb 13, 04:04 PM
Duda_Muda: kunjungan balas.
18 Feb 13, 08:17 AM
Ellysha25: it's me again
4 Feb 13, 09:47 AM
Mama Lina: skang ni kalau beli produk facial ngan skincare kat lavender online leh dapat 5% diskaun. guna coupon 'L2UV32013'.
16 Dec 12, 11:15 AM
Miracle EX: Year End Sales!! Nikmati potongan harga untuk semua produk Miracle EX dari 10 Dec hingga 10 Jan 2013
5 Dec 12, 10:21 PM
SDKD: info yg sangat berguna
1 Dec 12, 11:19 PM
mr herman: vroom2 nak naik kereta saya tak? :)
9 Nov 12, 01:38 PM
AwekMC5hari: sambil mengiklan, dapat point, boleh tebus dengan barangan atau wang tunai... semuanya dengan percuma!
[older messages]