15 Sep 11, 06:43 PM
nabil hair salon: terima kasih cik det..bole hubungi kami di talian 012 5709288
15 Sep 11, 06:43 PM
nabil hair salon: salam...nabil hair salon menyediakan pelbagai pakej perkahwinan...so kalau berminat u bole datang ke kedai kami di jalan stadium berhadapan dgn ipk polis untuk memilih pakej mengikut citarasa u...teri
15 Sep 11, 06:41 PM
cikdet: berapa pakj pengantin untuk majlis perkahwinan...saya berminat laaa dgn pakej mcm ni..
24 Jul 11, 02:30 PM
pak lang kola: kalau makan makjun madu tenaga pum pulak ngn playboy tuediaaa
15 Jul 11, 01:42 PM
atun: ok thanks nabil..=
12 Jul 11, 12:12 PM
nabil hair salon: terima kasih restoran mcm mcm rasa kerana follow nabil hair salon dan terima kasih kepada nieza mat nor. :biggrin:
2 Jul 11, 11:37 AM
nabil hair salon: untuk lipstick pulak...atun letak bedak sikit kat bibir n baru letak lipstick..jgn letak bedak byk sgt k..
2 Jul 11, 11:36 AM
nabil hair salon: hi atun..kalau nak kasi bedak tahan lama..nabil nasihatkan atun pakai bedak seperti shiseido dan sebelum letak bedak spraykan air kat muka dulu yer...lepas tu atun lbaru letak bedak di muka ok...
1 Jul 11, 03:24 PM
atun: nabil klu tanya cam mana nk bg m.up n lipstik kekal lm boleh?klu x keberatanlh
25 Jun 11, 06:11 PM
nabil hair salon: hi..jom sembang2 pengantin..
25 Jun 11, 02:45 PM
awang: dengan ini saya aikhiri dengan wabilllah hitaufit ...adik adik jangan isap fit jangan isap dadah ...assalammiualaikom
25 Jun 11, 11:51 AM
awang: munet mana pulak nie pak awang TNB nie
24 Jun 11, 11:39 PM
nabil hair salon: mailaaa kedai kalau nak pakej pengantin k..
24 Jun 11, 11:16 PM
eman: tu dia apa?
24 Jun 11, 11:10 PM
ngah sedepa: duk ingat nak wat package bilik pengantin ja ....pehtue xmaw nak buang dahhh ...
24 Jun 11, 11:07 PM
awang: :cool:
24 Jun 11, 11:06 PM
awang: cantik nohh pelamin hampa nohhh
24 Jun 11, 11:05 PM
awang: assalammualaikom tudiaaaaaaaa