8 Dis 15, 01:35
mimie: salam kenal semua ;)
22 Jul 14, 03:50
3GPBogel: Klik untuk menonton koleksi melayu bogel, video bogel, 3gp melayu dan pelbagai cerita lucah melayu. 18SX sahaja!
29 Okt 13, 02:35
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
11 Okt 13, 09:25
jomlike: ruang iklan percuma untuk dicuba. iklan pasti dilihat oleh ramai pengunjung melalui iklan cbox spt ini.
27 Sep 13, 07:06
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
24 Sep 13, 11:44
Tempah Tshirt: i like~!
23 Sep 13, 11:44
Haslinda: (Lelaki Kuat VS Wanita Cantik?) ---> http://ll.my/kedaix
9 Sep 13, 12:24
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
9 Sep 13, 09:37
marketingpower: dapatkan software marketing gempak secara percuma...disini..siapa cepat dia dpt..
5 Sep 13, 07:57
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
8 Jul 13, 08:59
putera izman: kunjungan kali ke 3 untuk jemput join segmen baru saya :)
2 Jul 13, 04:59
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 12:11
abg superman: nak bagitau mercun legend kat malaysia ni :)
8 Jun 13, 01:08
Free Albums: yo lets exchange links? www.AlbumFiend.com contact us
26 Mei 13, 08:03
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
22 Feb 13, 05:31
GulaGetah: stresss betul dibuatnya. Heheh
21 Feb 13, 03:37
Ellysha25: visit me back
18 Feb 13, 10:52
desparadoKL: nice info.
5 Feb 13, 07:35
Mama Lina: skang ni kalau beli produk facial ngan skincare kat lavender online leh dapat 5% diskaun. guna coupon 'L2UV32013'.
3 Feb 13, 02:08
Rossa: Video sex position, over 300 new position.. http://www.youtube.com/watch?v=NIw3n_ao0-s
[mesej lama]