28 Okt 13, 04:38
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
13 Okt 13, 05:15
aeril: ruang iklan percuma untuk diisi segera. iklan anda pasti mendapat perhatian kerana kami sedang mempromosi web secara besar-besaran.
1 Sep 13, 09:19
merdeka: elemen sayu dalam video petronas merdeka
28 Jun 13, 11:19
abg superman: ni la gambar kl time prang dulu :)
24 Jun 13, 10:19
chef rara: easy health recipy :)
7 Mei 13, 09:57
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
9 Apr 13, 06:42
Lisa Suri: Tapi kan dia dah pusing-pusing tak jumpa. Jadi bagus lagh site ni.
6 Mac 13, 09:57
siti: sala.nice blog dan berinformasi.mohon share idea yang ada dalam blog saudari.:-) tq...
11 Nov 12, 06:34
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
1 Nov 12, 08:23
hazin: Salam Perkenalan. :-)
19 Okt 12, 05:22
sue: lamernyerrr saya tak update....maaf kat korang sumer atas ketidak updatekan blog ini...tunggu ada masa dan waktu yang sesuai ye..
13 Sep 12, 01:19
sisas: berbual lebih lama bersama tersayang dengan maxis :-)
5 Sep 12, 10:20
maisarah: ni belaja ke keje lagi ha?
5 Jul 12, 05:41
OpenboxMalaysia: nak tgk Astr0 Full Channel tanpa langgan Astr0?? Ada Astr0 First lagi :)
5 Jul 12, 04:04
lelaki kacak: jom ikut saya karok :D
17 Jun 12, 11:40
khaty: salam.perkenalan..sy br lihat blog akak.cntik sgt.boleh tak kita share idea mgnai web tema,slot n rph..saya baru dlm membuat kj mcmnie.mohon tnjuk ajar..
18 Mei 12, 06:16
rosfariza: hye awak..bucuknye :p jemput dtg blog saya :)
18 Mei 12, 03:59
anis nabila: hye tuan tanah :) sport check jap kat sini :D
16 Mei 12, 08:34
sue: Ntahla macam tak cukup masa jerr..tengoklah den kumpul banyak-banyak maklumat..tiba rajin den masukkan semua skali..hehe
6 Mei 12, 06:39
AbangCik: Untuk 2012, xde berita pon? ade ape2 yg boleh saye bantu?
[mesej lama]