22 Oct 14, 06:04 PM
Gencos: anything can whatApps me at 0192002694
22 Oct 14, 12:43 PM
Gencos: masih buka kedai .. macam biase
20 Oct 14, 01:30 PM
Riz: Kedai at kuala kangsar da x buka ke??
5 Jun 14, 02:05 PM
Khairy: Cantik site ! Jemput ke site saya sebentar. .
5 Jun 14, 12:33 PM
Achek: Assalam, nice blog. . Jemput singgah blog saya sebentar :)
31 May 14, 06:24 PM
aria: ada jual x?
31 May 14, 06:24 PM
aria: saya nak beli nunchaku untuk latihan yang dibuat dari bahan yang lembut
24 Feb 14, 06:24 PM
khairul: hari tu saya tanya razuli die kata stock airsoft dah habis
24 Feb 14, 06:12 PM
khairul: bukan ke stock airsoft dah habis
22 Feb 14, 11:08 AM
Gencos: berita diterima
16 Feb 14, 09:43 AM
khairul: kalau boleh minggu depan 22/2/2014 saya nak pergi
16 Feb 14, 09:38 AM
khairul: saya nak beli pistol M1911 kat gencos galaxy ada stock tak
7 Feb 14, 09:40 PM
firdaus: http://redscarz.blogspot.com/2014/02/army-combat-uniform-acu-hobi-baru.html
28 Jan 14, 09:59 PM
LuX: luxury life, luxury self, jom blogwalk
2 Jan 14, 09:16 PM
murdoc: saya nak beli periuk api barapa harga?
17 Dec 13, 10:20 AM
nabil: admin,airsoft rifle ada dijual??mcm mna cra pmbelianya???
17 Nov 13, 09:45 PM
Parfumsxxx: //bit.ly/19Bg0xO
16 Nov 13, 02:03 PM
Evelyn Lin: Great web contents! Have you check mine? http://bit.ly/emporium_online.
5 Nov 13, 07:23 PM
Gtrailer: blogwalking session, da lama x wat
4 Nov 13, 09:38 PM
SyamStyles: hak blogwalk, hak kami, haha
[older messages]