24 May 14, 08:20 AM
Metro: <<GEMPAR! Isteri maut kerana air mani suaminya telah expire (Not 18sx okay) . Terima kasih tuan tanah
10 Oct 13, 09:25 PM
Gtrailer: blogwalking session, da lama x wat
5 Aug 13, 05:45 PM
amanda: hii :) welcome to my vlog :) hope can follow and give idea what video u like :D
14 Mar 13, 08:50 AM
Elaine <3: I have done read your blog. Please update, I will visit again :)
20 Feb 13, 12:33 PM
abdul aziz: rahsia turunkan berat badan secara sihat dan selamat tanpa kesan sampingan dengan konsep nutrisi selular abad ke-21
20 Feb 13, 08:10 AM
Mira: Perhatian kepada pemilik blog.. Anda nak naikkan lagi trafik? jom download ebook strategi trafik sekarang.. yg penting percuma.. http://hos.my/trafik
23 Jan 13, 11:10 AM
linda pc: did u know about cloud computing? :)
11 Jan 13, 11:33 PM
NamesHub.net: Domain names registration with lowest price http://nameshub.net/
7 Jan 13, 12:59 PM
Amy Mastura: Jemu dengan LIKE fan page yg xnaik? Usah tunggu lama lagi,sudah tiada masa..Boleh dapatkan LIKE fan page disini dgn kadar yg murah,cepat dan berkualiti..semua org ingin menjadi popular dan tarikan ramai kan? :D
2 Jan 13, 02:51 PM
Gambar Pelik: Himpunan Gambar Pelik <-- Banyak gambar menarik dan pelik dekat sini. Jom tengok. Sambil blogging, sambil tenangkan fikiran.
29 Dec 12, 07:24 PM
Mama Cookies: i love baking!! Did you love it too? come to my blog, i have many baking recipes.
5 Dec 12, 12:43 AM
Neolefa: Great info, you may look at my website, we have great solution to improve your website.
2 Dec 12, 04:47 PM
amri: Berkunjungan. Sama-sama berkunjung yuk.
29 Nov 12, 05:56 PM
Anisz: Jom dapatkan Penapis Air hebat. Boleh Trade-In. Diskaun pun ada. Cuba tgk dulu.
22 Nov 12, 02:01 PM
Ahbi KS: Nak duit free x?
sy ada banyak program yg bg duit free, mudah je, xperlu keluar duit, tp kita terima duit. klik nickname sy.
19 Nov 12, 10:05 PM
Mosmoja: Dari satu blog ke blog yg lain, wah bestnye BW. Baru ni jumpa blog yg ni. Cantik blog, nanti sy dtg lagi.
16 Nov 12, 09:33 AM
chef rara: hii! i want make you hungry :p
14 Nov 12, 05:25 AM
Azlan: Make Money From Home <-- My Biggest Secret here, take a look..
13 Nov 12, 11:02 PM
Anie: Kunjungan Balas!! Yea, best dapat blogwalking. Bertambah trafik kita sesama blogger. Jom BW.
9 Nov 12, 05:46 AM
Ayu Raudah: haii..ziarah ke sini..jemputan untuk singgah ke site sy dialu-alukan :P
[Mensagens mais antigas]