24 Sep 13, 12:11 PM
Cop Tshirt: salam ziarah..
9 Sep 13, 12:56 PM
Tshirt Printing: katOkhijoo custom made tshirt
29 Jun 13, 05:32 PM
abg superman: cara buat pemegang handphone guna garpu je beb :D
9 May 13, 03:50 PM
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
22 Feb 13, 05:41 AM
KakNisH: leh saya share info ni? tq.
20 Feb 13, 10:53 AM
apek78: :)
18 Feb 13, 11:00 AM
sadiq_segaraga: gud stuff.
4 Feb 13, 12:25 PM
Mama Lina: skang ni kalau beli produk facial ngan skincare kat lavender online leh dapat 5% diskaun. guna coupon 'L2UV32013'.
12 Nov 12, 09:40 PM
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
2 Nov 12, 10:46 PM
hartini: Salam Perkenalan. :-)
14 Sep 12, 04:27 AM
jiji: perggg artis awal ashaari tengah berlawan dengan bini dia scha la.. jom tengok :-)
6 Sep 12, 02:25 PM
amirah: xde keje ke ha?
17 Aug 12, 02:24 PM
Aini: Hehe sapa sangka proton ley kuarkan lagu raya
4 Aug 12, 11:54 PM
Ani: Hai, terlalu sekejap kat blog awak. Jom lalu lak ke blog saya :-)
8 Jul 12, 02:52 AM
Rumorslogy: meh la datang rumah saye :)
7 Jul 12, 04:10 PM
Abg Petua: Meh le tengok petua2 kat blog saye :)
22 May 12, 11:27 PM
qasseh: qasseh dtg singgah sini ye :)
22 May 12, 08:23 PM
Zaina: jom makan2 ngan saye :D
18 Dec 11, 05:11 PM
Blog Lepak: blogwalking sana sini.. jom ke blog saya..
2 Dec 11, 01:52 PM
Blog Lepak: jom baca entri tebaru saya..
[older messages]