16 Nov 13, 03:38 PM
zul: smekum
7 Nov 13, 04:37 PM
sue: follow sini :)
7 Nov 13, 12:39 PM
mohd yusoff: adakah aku ni tempah masalah atau cari penyakit
7 Nov 13, 12:35 PM
mohd yusoff: tlglah settel kan untuk aku
7 Nov 13, 12:35 PM
mohd yusoff: aadakah aku harus terus jujur ataupun aku kunci mulut saja dan terus diam apa yg dia buat
7 Nov 13, 12:34 PM
mohd yusoff: problem aku,aku kerja sebagai penjual makanan ditepi jalan.masalah aku mungkin mulut aku becok.masalah anak tauke aku lselalu.tak jujur dlm perniagaan.so aku ceritakan pada org tuanya.pastu dia hamun
18 Sep 13, 06:14 AM
pmilik keta: proton best?
7 Sep 13, 04:08 AM
aniS: perkara paling BEST dlm hidup adibah Noor
30 Aug 13, 04:44 AM
merdeka: elemen sayu dlm video merdeka petronas
12 Aug 13, 06:29 AM
din: hi nur
25 Jul 13, 03:34 PM
Gameers: blog game...jom singgah
13 Jul 13, 03:03 AM
Hasmie: assalammualaikum , lama tak singgah kat sini . nak share entry baru ni. sape yang rajin nak terjah meh la kat blog sy :)
27 Jun 13, 04:15 AM
syamStyles: nah trafik satu ... hehe
22 Jun 13, 01:42 PM
Syamstyles: Guru vs PBS
20 Jun 13, 06:59 AM
aCik: ultra + tablet, tukar2 pon boleyh. LoL
14 Jun 13, 06:29 AM
Man: Wanted. man of manhood. haha
10 Jun 13, 03:18 AM
Umi: Anak dan oreo
9 Jun 13, 04:21 PM
karlos: http://fiezlurvez.blogspot.com/
4 Jun 13, 10:33 PM
Shamsul: Walls...nyum2
30 May 13, 09:28 PM
Amir: new Acer P3 ultrabook
[older messages]