25 Jun 14, 07:54 AM
MalayaHost: Perlukan hosting atau domain? MalayaHost menyediakan hosting semurah RM50 setahun, domain RM35/setahun. Klik pada nama saya :)
29 Oct 13, 07:41 AM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
22 Oct 13, 11:34 AM
15sen: kami sedia membayar komisyen tanpa pelawat membuat pembelian. rogram pay per click paling sempoi.
13 Oct 13, 09:34 PM
percuma: ruang iklan percuma untuk diisi segera. iklan anda pasti mendapat perhatian kerana kami sedang mempromosi web secara besar-besaran.
10 Oct 13, 04:29 PM
emma: ruang iklan percuma untuk dicuba. iklan pasti dilihat oleh ramai pengunjung melalui iklan cbox spt ini.
9 Oct 13, 09:35 AM
promosi: jemput beriklan secara percuma diruang iklan kami..kami sdg giat mempromosi web ini. so, jgn lepaskan peluang utk dptkan pengunjung dgn promosi kami ini!
5 Oct 13, 09:05 PM
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
25 Jun 13, 07:27 AM
chef rara: tips for cooking meat from me :)
10 Apr 13, 10:04 AM
Lisa Suri: Tapi kan dia dah pusing-pusing tak jumpa. Jadi bagus lagh site ni.
2 Apr 13, 08:25 AM
Situ Nurhaliza: Ya lah. Kat kata pening, tak gi lah. Tapi site bagus.
4 Feb 13, 08:51 PM
era: pergi kat link >>>> http://sahabat.amsy.biz/?via=eraman
4 Feb 13, 08:50 PM
era: http://sahabat.amsy.biz/?via=eraman
4 Feb 13, 08:50 PM
era: blog yg cute....ebook terbaik utk kaunselor
4 Feb 13, 08:50 PM
era: blog yg cute....ebook terbaik utk kaunselor
14 Jan 13, 01:25 AM
linda pc: how to choose hard drive :D
3 Dec 12, 09:59 AM
zull pc: sharing my blogpctips :)
2 Dec 12, 12:03 AM
mr herman: vroom2 nak naik kereta saya tak? :)
11 Nov 12, 02:00 PM
me: assalamualaikum
31 Oct 12, 08:40 PM
bella: Salam Perkenalan. :-)
26 Oct 12, 08:42 PM
RGCX Gold Investmen: Invest In Gold & Get Monthly Dividen with RGCX Brokerage Company with MT4 No Margin Call
[older messages]