12 Mar 15, 12:42 PM
farah: boleh x?
12 Mar 15, 12:42 PM
farah: nk tau modal n untung
12 Mar 15, 12:41 PM
farah: sebb sy ngah buat asgment pasal perniagaan pillow
12 Mar 15, 12:41 PM
farah: salam...boleh x sy nk tau pelan perancangan bisness online awk ni...s
8 Dec 14, 08:43 PM
Adelia: Singgah sini jap..jangan lupa singgah balik ye..
4 Dec 14, 07:28 PM
INFORMASI: 10 cara terbaik jimatkan minyak kenderaan anda http://goo.gl/l5jncC
28 Nov 14, 06:31 PM
BR1M 2015: Pendaftaran baru dan tarikh bayaran BR1M 4.0 tahun 2015 http://goo.gl/3riTHd
19 Aug 14, 07:30 PM
Annur: Lau sy sy xkwn dah dgn org cm tu, sabar ye
18 Aug 14, 10:07 AM
Emma: Ntah die. Pelik kan? Ape lg ntah die nk. Block dah block dah. Kuat penyampai jgk tu pastu kta kt org
18 Aug 14, 10:05 AM
InaHanisa: Tu la, napa dia terhegeh2 nk cari k.ema? Dia xdak kwn lain ke?
18 Aug 14, 10:01 AM
Emma: Memg x la die nk ngaku. Kite dah block pun die still terhegeh2 cari kite
18 Aug 14, 09:59 AM
InaHanisa: Dia bley terima x salah dia klau kita ckap?
18 Aug 14, 09:56 AM
Emma: Ye ke? Hahahha! Die memg suka royans, hipokrit giler
18 Aug 14, 09:55 AM
InaHanisa: Dia dah meroyan dkt fb ari tu
7 Aug 14, 12:18 PM
nur: http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/08/giveaway-feltville.html
7 Aug 14, 12:15 PM
nur: hye kak, lambai tangan, visit blog sy. ada cite siket pasal sy menang giveaway dr feltville
4 Jun 14, 05:41 PM
Ayie: Assalamualaikum, great site. .Minta jasa baik ke blog saya sebentar. Terima kasih
2 Mar 14, 05:43 PM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
6 Jan 14, 12:26 PM
Hai Blogger: Hello, I come her to support and smile for you :) please support and smile back to me :) thanks..
4 Nov 13, 05:22 AM
LuX: luxury life, luxury self, jom blogwalk
[older messages]