25 Ogos 17, 12:39
Admin: hai... boleh berkenalan
20 Ogos 17, 05:55
Ahmad Junaidi: Hai
2 Mei 17, 07:47
Andau Bin Yasun @ Bruno: Ingin mengganti sim kad
2 Mei 17, 07:45
Andau Bin Yasun @ Bruno: gantian simkad
14 Okt 16, 01:24
Ernah: Saya nak dftr ulimited dta guna sim tone plus,,mcm mna caranya
5 Okt 16, 02:39
Amirul Naim: @emrye saya Cuba Bantu.. kalau nak flyers.. boleh PM 0176057441.. nnti sy hantar jenis2 flyers yang ada..
25 Sep 16, 06:46
azwan: salam...nk tanya...knp no sy ni xblh terima msg dr cimb klick bla mahu membuat pemindahan...no yg sy pakai ni no lama dr celcom
19 Sep 16, 05:11
Syaril: nak tanya...TONEPLUS KIT - dah ready utk tempahan ke...
17 Sep 16, 10:37
Ronie: Dulu says ada pakai tone punya nombor says mahu Tanya masih Ada lagi tu nombor says sebab lama saya tidak pakai blh d rujuk balik kah tu
4 Sep 16, 02:07
musa: nak tanya... mcm mn nak tengok pilihan nombor yg kita hndak
4 Ogos 16, 03:14
emrye: saya dari jb nak tanya.... bagaimana saya ingin dptkanan flyers
2 Ogos 16, 05:03
Che Samsiah: Assalamualaikum, Hai Semua
30 Jul 16, 01:16
da: ada
30 Jul 16, 01:16
da: sd
13 Jun 16, 11:19
Shahrul firdaus: Nak tanyan kenapa tone plus tak leh biling dgn play store ye?
20 Mei 16, 04:59
Amitrul: Assalamualaikum,siapa nak stok simkad toneplus.Supply utk satu malaysia.then,kalau ada rangkaian d sarawak..boleh roger saya utk bantuan ye. whatsapp atau call 0109304246
17 Mei 16, 10:36
kaehaur: nak daftar.. sila sms 0107852019 atau 0128440022
8 Mei 16, 02:28
Faiz Tonplus: Assalamualaikum,siapa nak stok simkad toneplus.Supply utk satu malaysia.then,kalau ada rangkaian d sarawak..boleh roger saya utk bantuan ye. whatsapp atau call 0109304246
18 Mac 16, 09:54
Ilham: Saye nk tanye.. Ade agent tak kat slim river?.. Senang nk mintak sim.. Whatsapp 01140256497
10 Mac 16, 08:32
K.azmil: Sape kat perak tlk intan n manjung boleh ambil simkad kat sy... wassup +60106259794
[mesej lama]