6 Jul 19, 03:14 PM
FHR: blogwalking ^^
6 Jul 19, 03:14 PM
far: Blogwaking here :)
24 Feb 19, 10:22 PM
Cik Aza: To Fatiha, jangan sedih². Sandarkan kesedihan kita pd Allah. Kalau ikhlas kerana Allah, in shaa Allah org yg ditegur tu akan 'rasa' jugak teguran tu. Kita tegur sebab kita sayang kan.
22 Feb 19, 05:18 PM
fatiha: thank you share info ni. Baru2 ni saya dapat ayat sama macam tajuk ni " Cermi diri dulu sebelum tegur org". tu buat sy sedih. Alhamdulillah lepas baca ni hati saya lega sikit
17 Nov 17, 04:23 PM
krmh: Singgah sini :)
25 Jul 17, 04:34 PM
ai: hye.. singgah sini..
26 Mar 17, 06:37 PM
MisakiPureBlood: Yoa... lama tak update :P ehehe hiatus? XD
21 Dec 16, 11:02 AM
ka: singgah
13 Dec 16, 06:14 PM
Tyra: I was here
9 Dec 16, 01:28 PM
kyra: singgah
27 Nov 16, 10:10 PM
SYILAH: syilah singgah
27 Nov 16, 08:50 PM
anabiha: dtg klik nuffnang
24 Nov 16, 02:27 PM
ira: kemas blog awk. singgah sini :*
14 Nov 16, 11:53 PM
rasya: :)
14 Nov 16, 09:53 PM
lenne: blogwalking kat blog yg lawa and super purple ni hihi :D
14 Nov 16, 03:35 PM
kyra: singgah ;)
14 Nov 16, 03:20 PM
liyana: hii :)
13 Nov 16, 12:40 PM
RRAI: Singgah and follow sini :) #325
11 Nov 16, 06:53 PM
Tyra: Helloo
11 Nov 16, 12:49 PM
liyana: bw :)
[older messages]