15 Jan 15, 06:26 PM
Mad Aaron: ale uto,rider yg tewas di 5km yg pertama,akibat krem...huhuhu
7 Jan 15, 06:10 AM
ale uto: mad aron..muka sial macam hang ni tak yah gambaq la..mengotor majallah..hahaha..
2 Jan 15, 10:08 AM
Mad Aaron: ni international bro...event lain biasa2 jer,ermmmm
2 Jan 15, 02:25 AM
gue: ape daa...alasan x masuk akai..x kluar gambar atas sebab tu....yg main beskal ni bkn nye baru setahun due..dah belambak gambo event..xde pon masalah..berat nanang
27 Dec 14, 10:00 AM
Mad Aaron: gambar ada,tp xleh siarkan admin ckp...ermmmm
27 Dec 14, 12:38 AM
Kl: Tahniah admin .biasa comen ni..
26 Dec 14, 02:08 AM
gue: yg sebeno nye xde cycling magazine nk cover shoot event ni..dah organizer x contact..mmg xde ler gambo kome@..
26 Dec 14, 02:06 AM
gue: sejarah g event mtb..xde klu gam,bo..apa puna organizer daa...
24 Dec 14, 04:20 PM
Otai Kinta: TK atas pengajuran tapi terdapat beberapa kelemahan seperti berikut Tiada tandas mobil, digarisan permulaan siapa sampai dulu sepatutnya dibiar duduk dihadapan, no keseluruhan, masa patut diberi
23 Dec 14, 07:27 AM
joe: gmbr event xde ke??
22 Dec 14, 08:31 AM
admin: pengcara memang terpaksa ambil alih kerana nak meyelamat keadaan dlm masa yg suntuk kerana pengecara yg sepatut bertugas masuk icu. klu rider tak tegar kedepan kami akan offer anda jadi mc tahun depan
22 Dec 14, 08:22 AM
ADMIN: Kami tidak akan mengeluarkan gambar dlm blog ini atas sbb tertentu.utk menghormati peserta mungkin akan menyinggung perasaan org lain tanpa kebenaran mereka.
22 Dec 14, 08:19 AM
ADMIN: terima kasih berbanyak atas kehadiran semua perserta yg hadir wbp segala kelemahan yg tak dirancang.pihak admin memohon maaf apaapa jua yg terlepas pandang.In Sya Allah kami berlajar dari kesilapan
21 Dec 14, 10:48 PM
rider tak tegar: dan pengacara agak serabut. patut prempuan to xpayah sibuk jd mc. ckup la 2org je. tq
21 Dec 14, 10:47 PM
rider tak tegar: overall ok. utk pembaikan.. lucky draw yg adiah kecik2 bukak la kaunter tepi. xpayah suma nk beri ats pntas. mbuang masa.
21 Dec 14, 07:24 PM
ris: Nampak sangat urus setia mcm pilih kasih , beri pada pihak yg tertentu saja utk hadiah yg grand. Tak perlu berbincang dahulu utk pilih hadiah. disini semua riders rasa marah dan tertipu!!
21 Dec 14, 07:17 PM
ris: kami rider2 sangat kecewa dgn sikap pengacara perempuan tu mcm tak adil ketika penyerahan lucy draw. Bolehkah pengacara dan urus setia di meja hadiah tu melihat senarai list nama utk memberi hadiah.
21 Dec 14, 02:47 PM
Mad Aaron: dgr citer,ale uto krem di 10kilo yg pertama kesian...y
20 Dec 14, 07:58 AM
Mad Aaron: kesian ale uto ni,cuba mendropkan event ni,hati2 dgn dia ni...perosak majlis...ada bernai katanye
20 Dec 14, 07:28 AM
ale uto: mad aron...terima kasih kerana membetulkan kesalahan orang lain...tahniah...semoga mike dpt lucky draw..itu pun kalau dapat..kalau tak dapat lucky draw,mike ni memang keturunan sial...hahahah
[older messages]