14 May 19, 08:10 AM
Naguib: Ingin sertai Ijazah di PSAS secara kelas hujung minggu? Wsap 0172598975
14 May 19, 08:09 AM
Naguib: Survei untuk Alumni Politeknik Malaysia pemegang Diploma Kejuruteraan Mekanikal (Am, Automotif, Pembuatan, Rekabentuk Pembuatan Automotif) untuk sertai Program Ijazah Sarjana Muda Teknologi Kejurutera
4 Dec 18, 02:49 PM
Aqilah: Salam.. Para pelajar yg dihormati, Anda telah boleh mengemaskini status pekerjaan dll. masing2 di SPMP. Sila rujuk BUKU 1L5G yang diberi sewaktu penilaian LI tempoh hari. PERINGATAN: Dalam tempoh
4 Dec 18, 02:49 PM
Aqilah: Salam.. Para pelajar yg dihormati, Anda telah boleh mengemaskini status pekerjaan dll. masing2 di SPMP. Sila rujuk BUKU 1L5G yang diberi sewaktu penilaian LI tempoh hari. PERINGATAN: Dalam tempoh
30 Aug 18, 06:49 PM
husna: kat mana nak daftar konvo?
28 Aug 18, 08:22 PM
wani: mna nak dpt surat utk cuti konvo ek
28 Aug 18, 08:21 PM
wani: mana nak dpt surat utk cuti konvo ek?
20 Jul 18, 05:22 PM
azira: assalamualaikum .saya alumni dari jabatan perdagangan cos diploma pengurusan peruncitan..saya nak bertanya,macam mana saya nak dapatkan sijil diploma?
5 May 18, 07:03 AM
TIHA: SALAM. KAT MANA NAK TGK KONVO BILA?
11 Apr 18, 09:16 AM
NURUL: Kat mana nak tengok sesi konvokesyen untuk tahun ni ye?
7 Apr 18, 12:20 PM
Jason: http://www.ashahrizal.com/ tak berfungsi
26 Mar 18, 03:15 PM
LELA: dekat mana nak saya dptkan surat akuan semester akhir ?
17 Mar 18, 07:10 PM
Razin: Harap dapat membantu
17 Mar 18, 07:10 PM
Razin: Bagaimana nak dapatkan salinan mini transkrip ya? Diploma Teknologi Makanan Sesi 2015
17 Mar 18, 07:09 PM
Razin: Assalamualaikum,
28 Jan 18, 09:09 AM
Persatuan: Mohon bagi info terus kepada pihak politeknik atas ketidakboleh untuk masuk ke sistem ini...
27 Jan 18, 10:06 AM
Persatuan: Sila hubungi 05 454 4431.. Jika tidak boleh login
19 Jan 18, 01:09 PM
Yana: Maaf saya tak boleh login. Kenapa ya..
28 Nov 17, 08:21 AM
NURSYAKIRAH BURHAN: macam mana ya kalau kita nak transfer kredit bagi satu subjek tu dari keputusan subjek diploma ke degree tu perlu untuk framework/silibus2 yang ada dalam tu. pada siapa kita perlu berhubung n settle?
23 Nov 17, 03:06 PM
mohd: Psas tak ada open job untuk jadi staff psas ke?
[older messages]