5 May 18, 07:03 AM
TIHA: SALAM. KAT MANA NAK TGK KONVO BILA?
11 Apr 18, 09:16 AM
NURUL: Kat mana nak tengok sesi konvokesyen untuk tahun ni ye?
7 Apr 18, 12:20 PM
Jason: http://www.ashahrizal.com/ tak berfungsi
26 Mar 18, 03:15 PM
LELA: dekat mana nak saya dptkan surat akuan semester akhir ?
17 Mar 18, 07:10 PM
Razin: Harap dapat membantu
17 Mar 18, 07:10 PM
Razin: Bagaimana nak dapatkan salinan mini transkrip ya? Diploma Teknologi Makanan Sesi 2015
17 Mar 18, 07:09 PM
Razin: Assalamualaikum,
28 Jan 18, 09:09 AM
Persatuan: Mohon bagi info terus kepada pihak politeknik atas ketidakboleh untuk masuk ke sistem ini...
27 Jan 18, 10:06 AM
Persatuan: Sila hubungi 05 454 4431.. Jika tidak boleh login
19 Jan 18, 01:09 PM
Yana: Maaf saya tak boleh login. Kenapa ya..
28 Nov 17, 08:21 AM
NURSYAKIRAH BURHAN: macam mana ya kalau kita nak transfer kredit bagi satu subjek tu dari keputusan subjek diploma ke degree tu perlu untuk framework/silibus2 yang ada dalam tu. pada siapa kita perlu berhubung n settle?
23 Nov 17, 03:06 PM
mohd: Psas tak ada open job untuk jadi staff psas ke?
13 Nov 17, 04:16 PM
tien lai: sesi December 2015
13 Nov 17, 04:15 PM
tien lai: why cannot login?
9 Nov 17, 03:50 AM
Sutharman: Ph number. 0146047281
9 Nov 17, 03:50 AM
Sutharman: Saya Sudah bayar bayaran pelbagai dan bayaran pengajian.dalam spmp psas ,kenapa tak aktif lagi...nama SUTHARMAN,IC 991025086411, SESI DISEMBER
2 Nov 17, 04:40 PM
amir: bila poli nak buat kursus chargeman? dari haritu lagi cakap
9 Oct 17, 02:34 PM
zul: pssword nk ltak ap nj??
9 Oct 17, 02:33 PM
zul: pssword nk ltak ap ni??
3 Oct 17, 11:18 AM
Persatuan alumni: sila taip no. Kad Pengenalan pada log in dan katalaluan
[older messages]