23 Nov 17, 04:06 PM
mohd: Psas tak ada open job untuk jadi staff psas ke?
13 Nov 17, 05:16 PM
tien lai: sesi December 2015
13 Nov 17, 05:15 PM
tien lai: why cannot login?
9 Nov 17, 04:50 AM
Sutharman: Ph number. 0146047281
9 Nov 17, 04:50 AM
Sutharman: Saya Sudah bayar bayaran pelbagai dan bayaran pengajian.dalam spmp psas ,kenapa tak aktif lagi...nama SUTHARMAN,IC 991025086411, SESI DISEMBER
2 Nov 17, 05:40 PM
amir: bila poli nak buat kursus chargeman? dari haritu lagi cakap
9 Oct 17, 03:34 PM
zul: pssword nk ltak ap nj??
9 Oct 17, 03:33 PM
zul: pssword nk ltak ap ni??
3 Oct 17, 12:18 PM
Persatuan alumni: sila taip no. Kad Pengenalan pada log in dan katalaluan
3 Oct 17, 12:12 PM
Persatuan alumni: kena double check dengan pengurusan
3 Oct 17, 12:09 PM
Persatuan alumni: sofiah : kena hubungi pihak pengurusan konvokesyen ( Jabatan Hal Ehwal Pelajar)
3 Oct 17, 12:08 PM
Persatuan alumni: azroy : masukkan no ic
2 Oct 17, 03:21 AM
DarkRunner: Dh lewat mlm..jom tidur
29 Sep 17, 04:15 PM
SOFIAH: assalamualaikum... bila surat untuk konvo 15 sampai rumah ye? lagi seminggu je nak pos balik surat itu.
26 Sep 17, 11:14 AM
zarithsofia1302@gmail.com: assalam...nak tanya..borang B6 tu BORANG PENILAIAN INDUSTRI ke?
19 Sep 17, 10:48 AM
azroy: macam mne nk login alumni utk first time
16 Sep 17, 05:16 PM
Persatuan Alumni: wana sistem in untuk menyampaikan sesuatu kepada alumni dalam skop yang berhubungkait sahaja
16 Sep 17, 05:15 PM
Persatuan Alumni: berkaiqtqn konvo diurus tadbir oleh pihak politeknik
12 Sep 17, 01:00 PM
ifa: assalamualaikum, bile surat untuk konvo 15 sampai ke rumah yerrr????
12 Sep 17, 01:00 PM
ifa: assalamualaikum, bile surat untuk konvo 15 sampai ke rumah yerrr????
[older messages]