[older messages]
23 Oct 17, 06:44 PM
Kiah: Sim sya dah tamat 1/10/17 camne nk buat
23 Oct 17, 06:47 PM
Kiah: Dan klu nk terus tamatkn camne
29 Oct 17, 02:53 PM
min: nak tanye,mcm mana nk tukar talian hotlink ke tune talk?
4 Nov 17, 02:56 AM
abeya: macamanakah nak aktifkan masage missed call jika ada pangilan masuk..
10 Nov 17, 07:33 AM
Amin: @min boleh jer pm saya 0196392984
10 Nov 17, 07:33 AM
Amin: @min
23 Nov 17, 01:45 PM
Zaim: Admin tumpang tnye kalu sye main line tp nk port out kee telco lain...macam mane dgn supplementary line yg ade di bawah syee ehh??
24 Nov 17, 10:31 AM
Hasamudin: Sy pengguna tone exel.nk tahu tone exel ipoh di mana?
27 Nov 17, 03:31 PM
Meyra: Telco lain 3 bulan bukan 45 hari.lps tu telco lain nak expired dia msg bgtau....ni xde pulak msg bgtau nk expired....
27 Nov 17, 03:32 PM
Meyra: Kata yg songlap duit tu maksudnya bila hbs data dia auto deduct crdt....byk plak tu
28 Nov 17, 12:34 PM
YANI: ASSALAMMUALAIKUM
28 Nov 17, 12:35 PM
YANI: sya nak tya mcm mn nak setting internet dr 3g ke 4g...
30 Nov 17, 04:59 PM
hung: testing
30 Nov 17, 05:01 PM
hung: saya ada sim tune excel ,tapi simnya expired sudah ,sim ni masi blh pakai ka?
4 Dec 17, 01:42 AM
sya: Sy nk tnye kalo da ada tone excel cmne nk daftar n trus upgrade autodownline?
8 Dec 17, 01:43 PM
Nica: Nak tanya.. masih boleh atau tidak saya menggunakan sim tone excel ini walaupun dah expired?
12 Dec 17, 07:34 AM
zamri: boleh, tapi kena top4 rm100 dan beli sim baru utk dptkan nombor asal, tapi idp dah berbeza,dan anda nak daftar bawah sesiapa pun boleh.. 0179724060
12 Dec 17, 07:10 PM
Sue: Saya nak tukar simkad 2g kpd 4g, bagaimana nak kekalkan nombor lama
12 Dec 17, 07:10 PM
Sue: su_afiqilatwin@yahoo.com
13 Dec 17, 08:57 PM
Rashidi: Nampaknya banyak dan ramai yang berusaha mencari downline.. semoga kita berjaya dan mendapat faedah kita..