[older messages]
2 Nov 17, 08:36 AM
hamdan: Untuk yg mencari rumah di Rawang, saya nak jual rumah teres 2 tingkat (intermediate) di Taman Setia Jaya, Rawang (Sebelah TESCO Rawang). 22x75. 0192634717.
2 Nov 17, 08:36 AM
hamdan: 500K
9 Nov 17, 09:31 AM
rasidah: Ingin menjual rumah Pangsapuri Ghazal di Taman Impian Ehsan, Balakong, 3 room 2 bath, 662 sq ft RM95k Please call/whatApp 012-3574994
29 Nov 17, 08:43 AM
AZALI: salam..klu rumah groud floor area mines rege 200k berbaloi x..sbb tnya bank ada yang bagi di rege 165k-200k..mohon pencerahan
13 Dec 17, 03:46 PM
wazni: Ingin menjual rumah di Taman serai perdana, bagan serai perak. rumah setingkat harga 190k . 3 bilik 2 bilik air . whatsapp/call 0175503015
18 Jan 18, 04:52 PM
syasya: sy mencri rumah sewa di pangsapuri sri budiman u10 shah alam. plse cntact me at nba_1707@yahoo.com
11 Feb 18, 04:52 PM
lee: rrmh utk dijual di tmn desa pd n9. 3 bilik 2 bilik air. call 0136151677
11 Feb 18, 04:54 PM
ottilee: rmh utk dijual di tmn desa pd 3 bilik 2 bilik air. end lot. can nego
13 Feb 18, 12:23 PM
azleen: Rumah apartment unit bawah untuk dijual. 4 bilik 2 bilik air di kawasan Pinggiran Batu Caves,email azleensyarina@gmail.com
21 Feb 18, 09:32 AM
shareeza: Hi, im looking for a tenant for my i-Soho condo , at i-city shah alam. Rm1400 per month. Fully furnished and at floor 4.. 1 bedroom. 1 store room. 1 bathroom.
7 Mar 18, 09:11 PM
ash: hye.nak tnye ..i baru bli rumah 2nd hand last year Oct ..skrg i nak jual balik kat org boleh ke ?
3 Apr 18, 04:48 PM
wandi: salam saya nak jual rumah saya di taman seri alam saujana utama sg buloh..
9 Apr 18, 06:12 PM
ridhuan: saya nak tanya apakah cara yang saya perlu buat utk jual rumah saya, bagaimanakah cara2nya ade document2 yang perlu di buat.
12 Apr 18, 03:01 PM
AZRI: aslkum tuan, saya nak tanya berapa lamakah urusan pejabat tanah untuk meluluskan pindah milik dari non bumi lot kepada bumi lot.. peguam kata mengambil masa 3-4 bulan atau lebih dari itu. betul ke?
12 Apr 18, 03:03 PM
AZRI: sebab peguam kata melibatkan menteri besar. betul ke? saya dah buat urusan dgn peguam tersebut dari awal bulan 1 tahun lepas. baru tahun ni suk dah luluskan. skrg tinggal urusan pejabat tanah.
9 May 18, 07:44 AM
king: :cool:
22 May 18, 08:56 AM
Kohilah: Hi En Sahar, saya beli satu rumah pada 2014. RM465000, dh empat thn byr loan private. Bolehke saya jual rumah itu?
22 Jun 18, 11:29 AM
admin: Kohilah.. tak ada masalah tuan. boleh je jual
13 Jul 18, 07:06 PM
isa: Boleh tuan uruskan jualan rumah jenis LRMD, lot tepi, luas 2620 kp di Seksyen 19, Shah Alam?
19 Jul 18, 01:12 PM
mel: boleh share artikel 2 jenis consent ni tuan :-)